logo pro deo advocaten gratis advocaat gratis juridisch advies advocaat aanvragen

Advocaat Hooghe

Pro Deo Advocaat

Advocaat gespecialiseerd in:
StrafrechtVerkeersrecht PolitierechtbankSalduz 3VerhorenPro Deo Erkend Bemiddelaar

Advocatenkantoor Hooghe, advocaat Véronique Hooghe ⋆ www.advocaat-hooghe.be

pro deo advocaat aanvragen pro deoadvocaat Hooghe gratis advocaat - Pro Deo AdvocaatAdvocaat Véronique Hooghe runt een veelzijdig advocatenkantoor die een breed scala aan juridische diensten en expertise biedt en dit op verschillende rechtsgebieden. Dit stelt me in staat om een diverse cliëntenkring te bedienen en verschillende juridische kwesties aan te pakken.
Ik ben oa. gespecialiseerd in strafrecht, verkeersrecht, politieverhoren – Salduz 3 / minderjarigen of zaken die voor de strafrechtbank en politierechtbank voorkomen.

pro deo aanvragen goede advocaat goede strafrechtadvocaat top advocaat goeie advocaat - Pro Deo Advocaat

"Een pro Deo advocaat aanvragen, doe je beter vroeg dan laat. Door je juist en tijdig juridisch advies te geven, helpen wij je problemen in de toekomst te vermijden."
Meester Véronique Hooghe, pro Deo advocaat

Advocate

Ik ben in staat om een diverse en uitdagende zaken aan te nemen en mijn cliënten te helpen bij verschillende juridische problemen. Indien nodig kan ik optreden in jouw zaak als pro Deo advocaat. Dus een ‘pro Deo advocaat aanvragen’ kan je hier doen als je denkt dat je in aanmerking komt. Ik zoek dan alles voor je uit of je werkelijk pro Deo gerechtigd bent.

Advocatenkantoor

Rechtsvorm: Eenmanszaak
Hooghe Advocatenkantoor
Burg. Bruneellaan 14, 8531 Hulste
West-Vlaanderen – België
Ondernemingsnummer (KBO): 0793.944.703
E-mail: veronique.hooghe@telenet.be
Website: www.advocaat-hooghe.be

Aangesloten Balie Brugge

Scroll naar boven
prodeoadvocaten pro deo logo wit achtergrond

Popup Disclaimer

“Opgelet. Deze website gaat niet uit van een wettelijk bevoegde overheidsinstantie noch van een door de Raad van de Orde van Advocaten ingestelde bureau voor juridische bijstand. Deze website wordt beheerd door Webtron BV, een private onderneming die op geen enkele wijze bevoegd is voor de organisatie van juridische tweedelijnsbijstand (pro deo).

Deze website heeft enkel de betrachting om u als gebruiker of rechtszoekende te informeren over de kosteloze tweedelijnsbijstand en u, indien u dat wenst, kosteloos in contact te brengen met een (pro deo) advocaat. Webtron verleent zelf geen juridische bijstand of diensten in die zin.

Ten slotte kunnen wij op geen enkele wijze garanderen of de advocaat waarmee u eventueel in contact komt via deze website wel in de voorwaarden is om tweedelijnsbijstand aan te bieden. Ga hiervoor te rade bij het bureau voor juridische bijstand of uw advocaat. Wij komen niet tussen in de relatie tussen u als rechtszoekende en uw advocaat dan wel t.a.v. de Orde van Advocaten of het bevoegde bureau voor juridische bijstand. Onze website is enkel een doorgeefluik.”

Meer informatie over de verwerking van jouw persoonsgegevens vind je in onze Privacy Policy